Bemutatkozás

 

Sírkő, Síremlék készítés Debrecen és környékén.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik síremlékek gyártásával kapcsolatban. Termékeinket elsősorban tömör gránitból készítjük, de lehetséges márvány, mészkő és műkő alapanyag is.

Sírkőüzemünk és bemutatónk is Debrecenben található, de egész Hajdú-Bihar megyére kiterjedően jelen vagyunk minőségi, és személyre szabott termékeinkkel, amelyekre természetesen garanciát is vállalunk.

Széles termékskálánkból minden ügyfél megtalálhatja az igényeinek és anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb síremléket, amely a felállításától számított több évtizedig szolgálni fogja az elhunyt emlékét.

A folyamatos gyártásnak és anyagraktár bővítésnek köszönhetően mindig vannak készleten hagyományos és egyedi síremlékek, melyeket ide kattintva tekinthet meg.

Természetesen vállalunk egyedi méret és elképzelés alapján is síremlék készítést.

Amennyiben az új gránit síremlék helyén van régi műkő sírkő, annak elbontását-elszállítását is vállaljuk az új felállítása előtt.

Ha szükséges elvégezzük régi műkő síremlék felújítását is, ami áll: helyreállítás/megemelés, tisztítás, utánvésés, betűfestés.

 

Copyright ©2024 Sírkövek.hu
Minden jog fenntartva, a képek saját tulajdonunkat képezik, más oldalakon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá.